تبلیغات

javahermarket

هر چی تو بخوای!!! 

<-BlogDescription->





شیر برنج

امروز براتون طرز تهیه شیر برنج رو آوردم چی فکر کردین تو این وبلاگ همه چی پیدا میشه
مواد لازم
برنج، ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم(
آب،۲ پیمانه (۳۲۰ میلی لیتر(
شیر، ۶ پیمانه (۹۶۰ میلی لیتر(
شکر، ۱/۲ پیمانه (۷۵ گرم)
گلاب، ۱/۲ پیمانه (۸۰ میلی لیتر(
خامه،۱/۲ پیمانه (۱۰۰ میلی لیتر(
خلال پسته، مقداری برای تزیین
پودر دارچین،مقداری برای تزیین
روش تهیه
۱) برنج را پس از تمیز کردن خوب بشورین و از ۲۴ ساعت قبل با آب و بدون نمک خیس کنین، در این مدت...



مواد لازم
برنج، ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم(
آب،۲ پیمانه (۳۲۰ میلی لیتر(
شیر، ۶ پیمانه (۹۶۰ میلی لیتر(
شکر، ۱/۲ پیمانه (۷۵ گرم)
گلاب، ۱/۲ پیمانه (۸۰ میلی لیتر(
خامه،۱/۲ پیمانه (۱۰۰ میلی لیتر(
خلال پسته، مقداری برای تزیین
پودر دارچین،مقداری برای تزیین
روش تهیه
۱) برنج را پس از تمیز کردن خوب بشورین و از ۲۴ ساعت قبل با آب و بدون نمک خیس کنین، در این مدت آب آن را سه الی چهار بار عوض کنین. سپس در آبکش بریزین.
۲)در قابلمه ای برنج را با مقدار کمی آب بپزین، شیر و شکر را به آن اضافه کنین.
۳) سپس برنج را روی حرارت ملایم قرار داده، تا مغز پخته شه و شیر به خورد برنج بره و کاملاً جا بیفته، پس از آن گلاب رااضافه کنین.
۴)بعد از دو الی سه جوش، کمی از مایه شیر برنج را در خامه ریخته، تا کمی خامه رقیق شه و بعد به شیر برنج اضافه کنین، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با مقداری خلال پسته و پودر دارچین تزیین و سرو کنین.
پیشنهاد
توجه داشته باشین که میزان شیرینی شیربرنج به ذائقه افراد بستگی داره. در صورت تمایل می تونین داخل شیر برنج شکر نریزین و روی آن را با شکر، مربا، شیره انگور یا عسل تزیین کنین.



برچسب ها: شیر برنج، آشپزی، طرز تهیه شیر برنج، آشپزی شیر برنج، ساخت شیر برنج، آموزش آشپزی، آشپزی بلد نیستی؟؟،

نظر نمیدی؟: نظر نمیدی؟


اخرین مطالب

بیست تمپابزار فتوشاپتصاویر وکتوردانلود نرم افزار گرافیکآموزش فتوشاپکاغذ دیواریپوسته و قالبقالب بلاگفا قالب پرشین بلاگقالب میهن بلاگکد و اسکریپت